Página Principal
Líneas de investigación
1. Sostenibilidad ambiental agroalimentaria
1.1. Salud y productividad de suelos y recursos hídricos
1.2. Producción vegetal Reducción del uso de agua y fertilizantes químicosstrong>
1.3. Producción circularstrong>
2. Competitividad de la industria alimentaria
2.1. Seguridad, autenticidad y calidad alimentaria< br />
2.2. Desarrollo de ingredientes y productos para alimentación humana y animal con propiedades mejoradas o diferenciadas Extracción/producción, caracterización y funcionalidad de sustancias bioactivas procedentes de matrices ambientales y alimentarias
2.3. Tecnologías eficientes y seguras de encausado, conservación y envasado Mejora, diseño, desarrollo y control de tecnologías de encausado y conservación
Actualidad
A UVigo sitúase como terceira universidade española no Highly Cited Researchers 2020
A Universidade de Vigo sitúase como terceira universidade española no Highly Cited Researchers 2020, realizado por Clarivate e feito público este mércores. A inclusión nesta…
Jesús Simal e Xosé Ramón Nóvoa, Medallas de Investigación 2020 da Real Academia Galega de Ciencias
Os premios, que acadan a súa segunda edición, serán entregados o vindeiro xoves 8 de outubro
Máis dun cento de investigadores participan nun seminario sobre proxectos do Plan Nacional
Unha decena de investigadores e investigadoras na sede da Vicerreitoría, dadas as restricións de aforo impostas pola covid-19, e preto dun centenar a través de…