Main page
Research Lines
1. Agri-food environmental sustainability
1.1. Soil and water resources health and productivity
1.2. Vegetal production. Reduction of water and chemical fertilisers use
1.3. Circular production
2. Competitiveness of the food industry
2.1. Food safety, authenticity and quality
2.2. Development of ingredients and products for human and animal nutrition with improved or differentiated properties Extraction / production, characterisation and functionality of bioactive substances from environmental and food matrices
2.3.Efficient and safe processing, storage and packaging technologies Improvement, design, development and control of processing and conservation technologies
News
A UVigo sitúase como terceira universidade española no Highly Cited Researchers 2020
A Universidade de Vigo sitúase como terceira universidade española no Highly Cited Researchers 2020, realizado por Clarivate e feito público este mércores. A inclusión nesta…
Jesús Simal e Xosé Ramón Nóvoa, Medallas de Investigación 2020 da Real Academia Galega de Ciencias
Os premios, que acadan a súa segunda edición, serán entregados o vindeiro xoves 8 de outubro
Máis dun cento de investigadores participan nun seminario sobre proxectos do Plan Nacional
Unha decena de investigadores e investigadoras na sede da Vicerreitoría, dadas as restricións de aforo impostas pola covid-19, e preto dun centenar a través de…